Gemeente Best

Ondernemersbijeenkomst over biodiversiteit

24-09-2009

Vindt u een mooi landschap en veel natuur, kortom een rijke biodiversiteit, belangrijk voor uw bedrijf? Wellicht is de ondernemersbijeenkomst `Biodiversiteit in de Brabantse Recreatiesector' dan interessant voor u.

Het ECNC - European Centre for Nature Conservation - organiseert in samenwerking met de provincie Noord-Brabant, RECRON Brabant en de MOLO Taskforce Biodiversiteit een ondernemersbijeenkomst voor recreatiebedrijven en andere belangstellenden. Het thema is `Biodiversiteit in de Brabantse Recreatiesector'.

De organisatie wil belangstellenden handreikingen bieden voor het versterken van biodiversiteit op en rondom recreatiebedrijven in Noord-Brabant. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de Brabantse recreatiesector worden realisatiemogelijkheden toegelicht. Tevens hoopt men helder te krijgen welke ondersteuning en expertise er beschikbaar moet komen om de biodiversiteit op en rondom recreatiebedrijven in Noord-Brabant te stimuleren.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdagmiddag 30 september 2009 van 14:00 - 18:00 uur in de Efteling te Kaatsheuvel. Het programma van de bijeenkomst en een inleidend document over de relatie biodiversiteit en recreatie kunt u hier downloaden (in pdf). Als u deel wilt nemen aan de bijeenkomst kunt u zich aanmelden per email bij Wim Kersten (kersten@ecnc.org) of telefonisch via 013-5944944.