BMW gekrast bij Hoogvliet in Hedel

30/09/2009 11:03

De Lotto

Een 44-jarige zelfstandig ondernemer uit Hedel heeft met het BMW Kraslot een BMW gewonnen. Hij kocht het Kraslot bij Hoogvliet in Hedel. "De verkoper vroeg of ik ook een Kraslot wilde kopen, het waren de laatste twee in de dispenser. Ik had nog nooit een Kraslot gekocht, dus ik was wel nieuwsgierig. Die nieuwsgierigheid heeft geloond, want ik kocht twee loten en bij het tweede lot, kraste ik de BMW onder de kraslaag vandaan," aldus de gelukkige winnaar.

Met het BMW Kraslot zijn naast hoofdprijzen van 100.000 euro netto, ook 100 BMW 316i Sedans te winnen.

Het winnende Kraslot is verkocht bij Hoogvliet Hedel aan de Ammerzodenseweg in Hedel. Hier wordt vrijdag 9 oktober om 11.30 uur een grote taart aangesneden om het vallen van de BMW prijs aldaar te vieren.

Iedereen wint met Krasloten

Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van De Lotto, de moedermaatschappij van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 48 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.