Naamswijzigingen VanBerloStudio's

30/09/2009 11:54

VanBerlo Eindhoven

Met een aantal naamswijzigingen wil VanBerloStudio's meer helderheid scheppen richting de markt. VanBerlo blijft als overkoepelende naam overeind en wordt gecombineerd met een duidende toevoeging voor de verschillende onderdelen.

VanBerlo Group

VanBerloStudio's verandert in VanBerlo Group en fungeert als holding met als belangrijkste speerpunt business innovation. Verder bestaat de Group uit twee afzonderlijke BV's die tevens een nieuwe naam krijgen:

VanBerlo Design Strategy + Product Development

VanBerlo Strategy + Design heet voortaan VanBerlo Design Strategy + Product Development. Hiermee wordt naast het strategy en design gedeelte van de onderneming ook de technische kennis benadrukt. Dit laatste komt tot uiting door een steeds groter deel aan creative engineering, product engineering en IP ontwikkeling.

VanBerlo Communications

B/Twentynine Communications, het onderdeel van VanBerlo Group gespecialiseerd in het lanceren van nieuwe merken, producten en concepten wordt aangepast naar VanBerlo Communications. Deze nieuwe naam biedt meer ruimte aan groepsklanten om hun gehele proces, van design strategy en product development tot de bijbehorende communicatie-uitingen en packaging, bij ons neer te leggen.





http://www.vanberlo.nl