10 jaar Chalet.nl : 'Een uit de hand gelopen hobby'

30/09/2009 12:30

Chalet.nl B.V.

Chalet.nl trakteert op taart en presenteert haar vernieuwde website.

Woerden, 30 september 2009 - Het is feest bij Chalet.nl. De wintersportspecialist bestaat 10 jaar. Wie t/m 10 oktober a.s. een vakantie boekt, krijgt een taart thuis bezorgd. Ook lanceert Chalet.nl een volledig vernieuwde website met meer informatie en een sterk verbeterde navigatie.

Van hobby tot snel groeiende onderneming

Wat begon als een hobby, is 10 jaar later uitgegroeid tot een reisorganisatie, gespecialiseerd in grote chalets. "Door vrienden werd ik steeds vaker gevraagd om een wintersport groepsreis te organiseren. Het was keer op keer een succes en het aantal reizen breidde zich uit. Het werd een hele intensieve hobby. In oktober 1999 heb ik een eenmanszaak opgestart. Steeds vaker is mijn vrouw me gaan helpen. 4 jaar geleden verhuisden we van de zolder naar de achtertuin en hebben we ons eerste personeel aangenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Inmiddels zitten we met een team van negen mensen in een volwaardig kantoorpand in Woerden", aldus directeur-eigenaar Bert van Duuren.

Crisisproof

"Ook in deze tijd van crisis stijgt onze omzet nog steeds. Vorig jaar was ons beste jaar ooit en ook dit jaar voorzien we een serieuze groei". Het geheim van het succes is volgens Bert van Duuren niet meer dan een gezond verstand, zorgen dat je weet wat er speelt en 'op de kleintjes letten'. "We besteden veel aandacht aan onze relaties, zowel zakelijk gezien als ook op klant niveau. Wij zien dit als een belangrijke toegevoegde waarde ten opzichte van de concurrentie".

Vernieuwde website met thema's en aanbiedingen

Dit jaar investeert Chalet.nl ondermeer in een vernieuwde website. De site is aangepast aan de huidige usability eisen en de uitstraling heeft een verfrissing ondergaan.

De bezoeker zal op de homepage direct geattendeerd worden op de beste tips en aanbiedingen. Overig nieuws of wetenswaardigheden worden in de vorm van thema's op de homepage weergegeven. Zo kan de bezoeker met één klik een overzicht krijgen van chalets aan de piste of met catering. De thema's zullen regelmatig vernieuwd en aangevuld worden.

Feestelijke taart cadeau

Om het 10-jarig bestaan te vieren trakteert Chalet.nl haar klanten op taart. Iedereen die een boeking maakt t/m 10 oktober a.s. krijgt via de banketbakker een feestelijke taart thuis bezorgd.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl