PR Newswire's nieuwe website is beste geoptimaliseerde nieuwsplatform in haar klasse 30/09/2009 17:07

PR Newswire

NEW YORK, September 30 /PRNewswire/ --
PR Newswire heeft een nieuwe zakelijke website onthult die voorzien is van het beste geoptimaliseerde nieuwsplatform in haar klasse dat communicatieprofessionals voorziet van de krachtigste, meest effectieve zoekmachine-optimalisatie die vandaag de dag beschikbaar is voor persberichten.

Klik hier om de Multimedia nieuwsbericht te bekijken
(http://www.prnewswire.com/mnr/prnewswire/40305/ ).

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20000306/PRNLOGO )

"Volgens verslagen van Hitwise en Compete.com onze website heeft al de meest unieke websitebezoekers en het hoogste aantal verwijzingen van zoekmachines in de industrie. Onze nieuwe site zal dit nog versterken en via het geoptimaliseerde nieuwsplatform ongeëvenaarde zichtbaarheid geven aan de persberichten van onze klanten," aldus Ninan Chacko, CEO van PR Newswire. "Door het versterken van de capaciteiten van onze zoekmachine optimalisatie en het uitbreiden van SEO-diensten naar alle persbericht die gedistribueerd worden via al onze nieuwslijnen, kunnen we ervoor zorgen dat de berichten van onze klanten meer blootstelling zullen krijgen online dan welke nieuwsverspreidingsdienst dan ook."

Het geoptimaliseerde nieuwsplatform werd als de fundering van de nieuwe PRNewswire.com ontworpen om ervoor te zorgen dat elk persbericht zo opgemaakt en gecategoriseerd is, en geleverd wordt dat het de grootste blootstelling krijgt in zoekmachines. Onder de belangrijkste functies vallen persberichtspecifieke titeltags, lijsten met zoekmachine resultatenpagina's (SERP), relevante inhoudlinks, ingebedde sociale mediabookmarking en Twitter- en blogplaatsingen.

"De veranderende aard van de huidige communicatieomgeving, waar nieuwscycli en publicaties van verslagen plaats hebben gemaakt voor Twitter feeds en persoonlijke blogs met een enorme aanhang, heeft een hoge waarde verbonden aan de manier waarop informatie verpakt is en verspreid wordt," aldus Chacko. "De vernieuwde PRNewswire.com website en ons geoptimaliseerd nieuwsplatform helpen communicatieprofessionals voordeel te trekken uit nieuwe mediamogelijkheden en bieden een dynamische omgeving voor media, bloggers, beleggers en het algemene publiek om ongefilterde, tijdige toegang te verkrijgen tot de inhoud die zij willen verkennen."

Bezoek de vernieuwde PRNewswire.com website en registreer nu om 3 gratis maanden aan Social Media Metrics, PR Newswire's sociale mediamonitoring hulpmiddel, te krijgen.

Over PR Newswire
PR Newswire is 's wereld leider in innovatieve communicatie- en marketingdiensten en stelt organisaties in staat zicht te binden en in te laten met hun doelpubliek over de hele wereld.

Door middel van haar meerkanaals-distributienetwerk, audience intelligence, targeting-, en metingdiensten helpt PR Newswire corporaties en organisaties met het voeren van tijdige en dynamische dialogen met de media, consumenten, besluitvormers, beleggers en het algemene publiek ter ondersteuning van het opbouwen van merken, bewustmaking, het beïnvloeden van openbaar beleid, het verhogen van de omzet en het vergroten van kapitaal.

PR Newswire, dat 55 jaar geleden de commerciële
nieuwsdistributie-industrie toegankelijk maakte, verbindt in meer dan 170 landen en in meer dan 40 talen klanten met een publiek via een ongeëvenaard netwerk in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten en via unieke samenwerking met leidende nieuwsbureaus over de hele wereld. PR Newswire is een dochteronderneming van United Business Media Limited (UBM.L), een leidende internationale bedrijfsmediabedrijf die professionele commerciële gemeenschappen over de hele wereld van dienste is. Ga voor meer informatie naar www.unitedbusinessmedia.com.

Contactpersoon:
Rachel Meranus, Vice President, Public Relations, PR Newswire via
+1-201-360-6776 of rachel.meranus@prnewswire.com.
Rachel Meranus, Vice President, Public Relations, PR Newswire, +1-201-360-6776, rachel.meranus@prnewswire.com. Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20000306/PRNLOGO






-