BDO ondertekent convenant Horizontaal Toezicht Woningcorporaties

30/09/2009 17:39

BDO CampsObers Holding BV

Woningcorporaties krijgen sneller zekerheid over fiscale positie

BDO ondertekent convenant Horizontaal Toezicht Woningcorporaties

BDO CampsObers Accountants & Adviseurs ondertekent vandaag een convenant met de Belastingdienst over Horizontaal Toezicht voor Woningcorporaties. Met de ondertekening van het convenant wordt gekozen voor een andere vorm van toezicht door de Belastingdienst, waardoor Woningcorporaties sneller zekerheid krijgen over hun fiscale positie.

BDO is verheugd met de ondertekening van het convenant. Hierdoor ontstaat een nieuwe vorm van samenwerken tussen Belastingdienst, Woningcorporaties en intermediairs, waaronder fiscalisten en accountants van BDO. Het convenant zorgt ervoor dat genoemde partijen open, transparant en met vertrouwen met elkaar omgaan. Dit resulteert in een andere vorm van toezicht door de Belastingdienst, waardoor Woningcorporaties sneller zekerheid krijgen over hun fiscale positie.

Het convenant dat BDO vandaag ondertekent, heeft specifiek betrekking op Woningcorporaties. Bij de totstandkoming van het convenant zijn de specialisten van de BDO Branchegroep Woningcorporaties nauw betrokken geweest.








BDO Accountants & Adviseurs