Jumbo supermarkten


Veghel, 18 september 2009


-PERSBERICHT-

PRIJSVECHTER JUMBO OPENT NIEUWE VESTIGING IN VEENDAM Feestelijke opening woensdag 30 september

Jumbo Supermarkten opent op 30 september een nieuwe vestiging in Veendam. De nieuwe supermarkt is gevestigd aan de Kerstraat 77 en is grondig verbouwd. Na de renovatie van het dak en de herindeling van de omgeving is het aantal parkeerplaatsen verdubbeld naar meer dan 100. Vanaf 30 september kunnen nu ook de inwoners van Veendam profiteren van de unieke formule van de succesvolle supermarktketen.

Algemeen directeur Frits van Eerd is blij met de nieuwe vestiging in Veendam. "Onze klanten zullen merken dat ze bij Jumbo voor hun boodschappen minder geld kwijt zijn dan bij andere supermarkten. Dat geldt niet alleen voor A-merken, maar ook voor discountproducten. Jumbo is vaak zelfs goedkoper dan discounters als Aldi en Lidl. Het verschil is echter dat klanten bij Jumbo ondanks die lage prijzen, ook nog de beste service en de beste kwaliteit krijgen. Dat is de kracht van onze succesformule," aldus de Jumbo-directeur.

Het ondernemersduo Anrico Maat en Paul Papo exploiteren de nieuwe winkel. Naast Veendam hebben zij nog vier succesvolle vestigingen van Jumbo. "We zijn hartstikke trots op onze nieuwe vestiging in Veendam. De renovatie aan het pand was hard nodig. Niet alleen voor toekomstige klanten, maar ook omdat de buurt er echt van opfleurt".

Versplein
Bij de supermarkt werken 148 medewerkers. Zij zijn allemaal opgeleid op de eigen Jumbo Academy. Paradepaardje van de winkel is het versplein. Hier kunnen klanten terecht voor hun versproducten, zoals vers gesneden kaas, vleeswaren, groente, fruit en ambachtelijk bereid vlees. `'Zo komt de unieke Jumboformule nog beter tot haar recht. De vakmensen op de afdeling zullen hun uiterste best doen de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn,'' aldus de trotse filiaalmanager Ruben Vogd.





Tassen-omruilactie
Een paar dagen voor de opening, worden er alvast een aantal activiteiten georganiseerd, om klanten warm te maken voor de komst van de nieuwe Jumbo Supermarkt. Zo is er op vrijdag 25 september een spetterend optreden van Djumbo, de eigen meidengroep van Jumbo. Rondom dit optreden wordt ook een unieke tassen- omruilactie gehouden. Klanten kunnen hun oude canvas boodschappentas inleveren bij Jumbo. In ruil daarvoor krijgen ze een Jumbo-tas, met als extra verrassing een pak gratis koffie van het Jumbo huismerk.
Als openingsactie krijgen klanten die 25 euro of meer besteden aan boodschappen bij Jumbo van woensdag 30 september tot en met zaterdag 3 oktober een gratis appeltaart mee. Andere acties worden aangekondigd door middel van huis-aan-huisfolders.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Inmiddels heeft Jumbo 124 winkels, verspreid over het hele land. Het is de bedoeling dat dit aantal de komende jaren nog flink wordt uitgebreid. Het familiebedrijf wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Jumbo is voor de tweede keer uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf in Nederland.


Noot voor de redactie ­