Informatieavond duurzaam wonen in Breda van KiesGroenLicht


BREDA, 20090922 -- Op 30 september organiseert KiesGroenLicht in De Poelewei in de gemeente Breda een open informatieavond over energiezuinig en duurzaam wonen. Samen met energieleverancier Greenchoice wordt invulling gegeven aan het thema `hoe kan ik mijn woning energiezuiniger en duurzamer maken'. De avond is bestemd voor alle inwoners van Breda en toegang is gratis.

De praktijk laat zien dat het voor particulieren lastig is om tot een goede afweging te komen welke energiebesparende maatregelen het beste passen bij hun woning.
Tijdens deze informatieavond staan de vragen van de bezoekers centraal.

Gedurende de avond kunnen woningbezitters rechtstreeks vragen stellen aan een panel van KiesGroenLicht experts. Tijdens de presentaties komen onder andere onderwerpen als de diverse technische maatregelen, isolatie, zonnepanelen, subsidies, kosten, het besparingspotentieel en de werkwijze van KiesGroenLicht aan de orde.

De avonden zijn bedoeld voor alle woningeigenaren die meer praktische informatie willen ontvangen hoe zij hun eigen woning duurzamer en energiezuiniger kunnen maken. Het doel van KiesGroenLicht is meer duidelijkheid en inzicht creëren in duurzame technieken en maatregelen.

KiesGroenLicht organiseert samen met partners deze laagdrempelige informatieavonden op diverse plaatsen in Nederland.
Meer informatie over deze avonden, inclusief de avond van 30 september in De Poelewei in Breda, is te vinden op www.kiesgroenlicht.nl.
Wilt u zich direct aanmelden, stuur een mail naar info@kiesgroenlicht.nl

Over KiesGroenLicht

KiesGroenLicht is een landelijk opererende organisatie met als doelstelling bestaande particuliere woningen energiezuiniger en duurzamer te maken. Het KiesGroenLicht concept bestaat uit vijf stappen waarin de besparingsdoelstelling van de woningeigenaar wordt gerealiseerd. In vijf stappen wordt exact in beeld gebracht wat de maximaal haalbare besparingen zijn, welke subsidies beschikbaar zijn, en verzorgt KiesGroenLicht de aanpassingen in de woning. In de laatste stap wordt de gerealiseerde besparing daadwerkelijk zichtbaar.