Activiteitenclub tijdens feestdagen goed voor nieuwe start single


AMSTERDAM, 20090930 -- Activiteitenclub Ugo4it, actief in Amsterdam en weide omgeving, constateert steeds vaker dat 40-plussers die aan een tweede leven beginnen en een nieuw vriendennetwerk op willen bouwen na een scheiding of verhuizing, de weg naar een activiteitenclub niet weten te vinden. Juist nu de feestdagen alweer dichterbij komen is het belangrijk je netwerk als single uit te breiden.

Heel vaak krijgt Debbie Houtman, eigenaar en organisator van activiteitenclub Ugo4it te horen dat mensen blij zijn hen uiteindelijk gevonden te hebben. Dat deze club een belangrijke aanvulling is in het vinden van nieuwe contacten voor een sociaal netwerk. "Helaas worden activiteitenclubs slecht onder de aandacht gebracht vanwege het feit dat er geen dating aspect bij zit en het daardoor minder spannend is. Maar niet iedereen is direct op zoek naar een nieuwe levensgezel. Leuke vrienden en een gezellig leven is voor veel mensen veel belangrijker."

Activiteitenclub Ugo4it onderscheidt zich al ruim 18 jaar door een warme vriendenclub te vormen. Debbie: "Het aantal deelnemers verschilt per activiteit maar we proberen de groepen klein en persoonlijk te houden. Mensen krijgen zo beter de kans elkaar te leren kennen dan wanneer ze opgaan in de massa. Het doel van deze club is leuke dingen doen waarbij je geregeld nieuwe mensen leert kennen en vriendschappelijke contacten opdoet.
Kortom een leuke dag weg in goed gezelschap!"

Ugo4it staat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor betrokkenheid. Zo is een zeer tevreden, hecht en enthousiast ledenbestand ontstaan dat met veel plezier nieuwe mensen wil leren kennen en deze nieuwe mensen met evenveel enthousiasme in haar midden verwelkomt. Deze betrokkenheid wordt bereikt door bijvoorbeeld nu met de feestdagen bij de leden thuis het Sinterklaasspel te organiseren en met Kerst gezamenlijk een super de luxe Kerstdiner te bereiden, naast gangbare activiteiten als sport en spel, een rondleiding, een festivalbezoek of een vakantie.

Wil je meer weten over Ugo4it kijk dan even op de website www.ugo4it.nl of bel met 0623367864





Ingezonden persbericht