AmsterdamBeeld.nl organiseeert fotowedstrijd over de herfst


Op zoek naar de mooiste herfstfoto van Amsterdam en Omstreken

AMSTERDAM, 20090930 -- De jongste fotokrant op internet AmsterdamBeeld.nl organiseert een fotowedstrijd over de herfst. Wie maakt de mooiste foto van de herfst in Amsterdam en omgeving - van Zandvoort tot Hilversum, van Zaanstad tot Schiphol?

Na het succes van de fotowedstrijd Canal Parade hebben de fotografen van AmsterdamBeeld.nl besloten om door te gaan met het organiseren van fotowedstrijden omdat het fotograferen helemaal 'in' is bij grote groepen mensen. Vooral het gebruik van de fotografie in combinatie met internet zet niet alleen de jongeren maar ook veel ouderen aan tot fotograferen. Wie dacht dat met het wegvallen van het filmrolletje de fotografie ten dode was op gescheven heeft het mis. Er wordt meer dan ooit gefotografeerd, niet alleen met (nog steeds) de oude camera, of de digitale camera maar ook met de mobiele telefoon die steeds meer megapixels krijgt.

AmsterdamBeeld.nl wil de creativiteit van de bezoekers van de website maar ook andere fotoliefhebbers stimuleren door publicatie in het vooruitzicht te stellen en de mooiste foto's te belonen met een prijs. AmsterdamBeeld.nl zal proberen de foto's op een bijzondere wijze tentoon te stellen. De voorwaarden staan op de website.

De beste foto van de Herfst 2009 moet voor 24 oktober opgestuurd worden naar 

fotoherfst@gmail.com

De prijswinnende foto's komen op AmsterdamBeeld.nl te staan. En de Amsterdamse bedrijven FotoVak Engel, Studio Heno, Selexyz Scheltema en Key-Color hebben prijzen ter beschikking gesteld voor de winnende foto's.


AmsterdamBeeld.nl is 1 juli j.l opgericht als fotokrant over Amsterdam & Omstreken. Van Zandvoort tot Hilversum, van Zaanstad tot Schiphol. Dagelijks worden nieuwsfoto's en features van de stad en omgeving op de fotokrant gezet. Vanaf de start van de website AmsterdamBeeld.nl is de belangstelling van bezoekers uit binnen- en buitenland enorm.

AmsterdamBeeld.nl: Met een kijk op de stad en haar inwoners!


AmsterdamBeeld.nl
twitter.com/amsterdambeeld
www.amsterdambeeld.nl

 





Ingezonden persbericht