Vertaal- en tekstbureau L&L viert 25-jarig jubileum


VEENENDAAL, 20090930 -- Dit jaar bestaat vertaal- en tekstbureau L&L 25 jaar. In die 25 jaar is L&L van een traditioneel vertaalbureau uitgegroeid tot een ISO-gecertificeerd vertaal- en tekstbureau dat een compleet dienstenpakket biedt op het gebied van documentatie. Een goede reden dus om op 24 september een feestje te geven en samen met klanten en medewerkers stil te staan bij 25 jaar constante service en kwaliteit.

Het feestje ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum stond geheel in het teken van communicatie. Vroeg in de middag werden de genodigden in het nieuwe pand van L&L in Veenendaal ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens konden zij een workshop over vertalen, technisch schrijven of tolken voor doven volgen. Ook konden de genodigden een presentatie bijwonen over de techniek en tools die L&L inzet bij de, veelal complexe, vertaal- en schrijfprojecten die zij voor haar klanten uitvoert.

Na afloop van het informatieve gedeelte was er tijd voor een praatje en een drankje alvorens er genoten kon worden van een heerlijk buffet en live muziek. Het bleef dan ook nog lang gezellig bij L&L.

Bert Bourgonje, directeur van L&L: "We kijken terug op een zeer geslaagde dag. We zijn blij dat zo veel klanten en relaties aanwezig waren om ons 25-jarig jubileum samen met ons te vieren. Het was dan ook niet alleen ons feestje, want we wilden met de festiviteiten ook onze waardering tonen voor het vertrouwen dat onze klanten al jarenlang in ons stellen."

Over L&L (Languages & Localization)
L&L is een internationaal tekst- en vertaalbureau dat organisaties complete begeleiding biedt bij het schrijven en vertalen van technische teksten en software. L&L werkt voor klanten in diverse sectoren, zoals de IT, telecommunicatie, auto-industrie, financiële dienstverlening, educatie/e-Learning, cartografie en communicatietechnologie voor de scheepvaart.
Voor meer informatie kunt u de website van L&L raadplegen: www.LandL.com.