Stampa breidt Amsterdams PR-team uit


AMSTERDAM, 20090930 -- Stampa heeft zijn succesvolle Amsterdamse PR-team uitgebreid met de benoeming van Eveline Schijf tot Account Manager.

De gedegen ervaring van Eveline als jurist en consultant is een uitstekende aanvulling op Stampa's pan-Europese communicatieteam, dat momenteel vooral bestaat uit communicatieprofessionals met een achtergrond in de financieel-economische journalistiek en de financiële dienstverlening. Eveline zal internationale klanten als ING, Pimco en Coca-Cola Europe adviseren en ondersteunen. Evelines ervaring sluit daarbij goed aan bij Stampa's groeiende activiteiten voor cliënten in de juridische sector.

Eveline heeft onder meer vijf jaar als advocaat gewerkt in New York en Amsterdam voor advocatenkantoor NautaDutilh. Hier richtte ze zich voornamelijk op ondernemingsrecht, structured finance en intellectueel eigendomsrecht. Meest recentelijk werkte Eveline als headhunter bij Legal People, waar ze juristen selecteerde voor topposities in het bedrijfsleven en de financiële sector.

Directeur Marina Millington-Ward: "Eveline is een goede aanvulling op ons groeiende PR-team. Door haar gespecialiseerde sectorkennis en haar brede ervaring in de consultancy is ze een goede match voor onze internationale klantenbasis."

Stampa Communications is een full-service adviesbureau voor corporate en financiële communicatie, met vestigingen in Amsterdam en Londen. Het zorgvuldig samengestelde team van medewerkers biedt een zeldzame combinatie van expertises en taalvaardigheden, met kennis van de markten in zowel de Benelux als in Groot-Brittannië. Stampa voorziet in hoogwaardige, professioneel aangestuurde en effectieve communicatie voor bedrijven die tot de grootste van Europa behoren. Stampa's reguliere klanten vertegenwoordigen een jaaromzet van bij elkaar circa € 450 miljard, waarbij de cliënten uit de financiële dienstverlening een beheerd vermogen vertegenwoordigen van in totaal omstreeks € 1340 miljard. Zie voor meer informatie: www.stampacommunications.com





Ingezonden persbericht