Gemeente Hoogeveen

Kijk mee met de bouw van de nieuwe website van de gemeente Hoogeveen

Binnenkort lanceert de gemeente Hoogeveen een nieuwe website. Graag laten we u op een bijzondere manier meekijken met de bouw van deze site. Op woensdag 30 september wordt, op een groot bord bij het Compagnieshuis, de site in graffiti gespoten. Kom vanaf 11 uur kijken bij deze kunstenaars en u heeft meteen een voorproefje van de nieuwe website.

Ook op diverse andere plaatsen in de stad zullen jongeren de komende dagen in graffiti aandacht vragen voor de nieuwe website. De officiële opening van de website is op 7 oktober.

Met de tijd mee
De huidige website van de gemeente voldoet niet meer aan de eisen die de tegenwoordige tijd stelt. De gemeente Hoogeveen heeft ervoor gekozen om de site helemaal te vernieuwen, uitgaande van de dienstverlening die de gemeente wil bieden. Hierbij kunt u denken aan een sterke zoekmachine en aan producten en diensten die u helemaal online kunt afhandelen.

www.hoogeveen.nl - meer dan de gemeente alleen
Bezoekers, inwoners, ondernemers, het is de bedoeling al deze groepen te bedienen met de website www.hoogeveen.nl. Via hoogeveen.nl wordt straks dus een mix van dienstverlening, voorlichting en promotie aangeboden. Als u de website www.hoogeveen.nl bezoekt, komt u binnen op het portaal, een soort digitaal dorpsplein. Hier is naast nieuws ook informatie over bijvoorbeeld evenementen te vinden. Maar het is ook mogelijk snel naar zakelijke informatie van de gemeente door te klikken. Het portaal past helemaal in deze tijd: u kunt bijvoorbeeld zelf een plaats bepalen voor de verschillende onderdelen. Ook is het mogelijk om onderdelen die u niet meer wilt zien, uit te sluiten. Zo kunt u altijd snel actuele informatie op maat krijgen over Hoogeveen.