Ingezonden persbericht


Panl Sony Alpha Awards #19

Vanaf 30 september staat de website van PANL (Photographers Association of the Netherlands) open voor professionele fotografen om hun beste werk van het afgelopen jaar in te zenden voor de 19e PANL Sony Alpha Awards. Alle genomineerde beelden worden gepubliceerd in de PANL Annual en worden tentoongesteld tijdens de PANL expositie in het voorjaar van 2010.

De categorieën zijn als volgt:

Commissioned

- People

- Fashion

- Still life

- Interior & exterior

- Documentary

Personal

- People

- Places

- Objects

Studentwork

Wat is er anders dit jaar

- Er zijn aanpassingen in de commissioned-categorieën gemaakt.
- Al het vrije werk is losgekoppeld van het commissioned gedeelte en kan nu ingestuurd worden in drie verschillende subcategorieën.
- Een serie is mogelijk vanaf twee foto's

Over PANL
PANL is de vereniging van Nederlandse fotografen werkzaam op het terrein van o.a. de reclame-, mode-, redactionele en autonome fotografie. PANL werd in 1990 opgericht met als belangrijkste doel het bieden van een podium voor toegepaste fotografie. Sindsdien spant PANL zich met succes in om de Nederlandse fotografie zowel in binnen- als buitenland onder de aandacht te brengen. Tevens is PANL een springplank voor jonge talenten en studenten. Vele fotografen hebben hun bekendheid mede aan PANL te danken. De vereniging maakt zich sterk voor de belangen van fotografen.

Graag informeren wij u over het verloop van deze belangrijke wedstrijd voor professionele fotografen, en in het voorjaar van 2010 over de uitslag van de PANL Sony Alpha Awards en de PANL Expo. Hiervoor hoeft u niets te doen. Wilt u geen bericht meer van ons ontvangen? Laat het ons dan even weten door een antwoord op dit bericht te sturen voor 1 oktober 2009. Wij zullen uw mailadres dan verwijderen uit ons adressenbestand.