FMC BioPolymer optimaliseert supply chain met One2Label van Type 2 Solutions


Dynamisch labelen met online SAP koppeling

ROTTERDAM, 20090930 -- FMC BioPolymer, een Amerikaans chemie concern die halffabrikaten produceert voor de voeding, pharmacie en industriële toepassingen, kiest One2Label van Type 2 Solutions om een essentieel onderdeel van de supply chain, het labelen, te optimaliseren.

Type 2 Solutions implementeert de nieuwste versie van One2Label bij FMC BioPolymer. In tien fabrieken en distributiecentra, die wereldwijd verspreid zijn, wordt gewerkt met One2Label.

Met One2Label beschikt FMC BioPolymer via een online verbinding met SAP over alle voor het labelen benodigde gegevens. Deze gegevens kunnen als PDF document worden afgedrukt op labels met GS1-barcodes conform de wensen en eisen van de klant. Ook biedt One2Label FMC BioPolymer de mogelijkheid om Zebra printers snel en direct aan te sturen via ZPL.

Doordat klanten, fabrieken, distributiecentra en leveranciers van FMC BioPolymer verspreid zijn over de hele wereld worden zowel lokale als internationale wet- en regelgeving én nagenoeg alle talen ondersteund, waaronder Chinees.

Type 2 Solutions





ingezonden persbericht