Veilig Verkeer Nederland

Persbericht

STAATSSECRETARIS OPENT VERENIGINGSHUIS VEILIG VERKEER NEDERLAND

Huizen,

Op woensdag 30 september opent staatssecretaris Tineke Huizinga van Verkeer en Waterstaat het nieuwe verenigingshuis van Veilig Verkeer Nederland in Amersfoort. Veilig Verkeer Nederland is een vereniging met tienduizenden leden, duizenden vrijwilligers, 290 afdelingen en 90 beroepskrachten. Dit nieuwe huis is er voor hen. Het regiokantoor West is ook gevestigd in het pand in Amersfoort.

Het verenigingshuis staat in Amersfoort. Daar is bewust voor gekozen, omdat Amersfoort centraal ligt en goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Veilig Verkeer Nederland vraagt ook haar eigen medewerkers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Omdat dit zowel veilig als goed voor het milieu is.

De opening zal plaatsvinden op het grote plein voor het verenigingshuis. De officiële opening wordt verricht door staatssecretaris Tineke Huizinga, voorzitter Karla Peijs en burgemeester Albertine van Vliet uit Amersfoort. Karla Peijs maakt van de gelegenheid gebruik om een verkeersmanifest te overhandigen aan Tineke Huizinga.

Persinformatie


- We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening en overhandiging manifest op woensdag 30 september van 14:30 tot 15:15 uur. Veilig Verkeer Nederland, Stationsstraat 79A, 3811 MH Amersfoort


- Voor aanvragen van interviews, meer informatie of achtergronden kunt u bellen met Jeroen Plemp, 06-51937782 of j.plemp@vvn.nl