Ingezonden persbericht

Persbericht voor onmiddellijke verspreiding
Antwerpen - Belgie, 29/09/2009

Populairste Vlaamse cabaretière Els de Schepper
komt met exclusieve DVDbox op de Nederlandse markt!

Geachte persrelatie,
Beste ,

Al 20 jaar lang speelt Els de Schepper haar avondvullende onewomanshows voor uitverkochte zalen in heel Vlaanderen. Op 13 en 14 november 2009 brengt ze haar nieuwste show, "Els de Schepper Roddelt" in de Antwerpse Lotto Arena voor maar liefst 4500 toeschouwers per voorstelling. Nooit eeder heeft iemand in Vlaanderen dit aangekunnen en gedruft om in dergelijk grote zaal een onewomanshow te brengen.
Els de Schepper wisselt onvergetelijke sketches met hilarische personages, spectaculair stuntwerk en knotsgekke mimiek af met poëtische intermezzo's en niet te vergeten: de mooiste liedjes, gezongen door een van de strafste stemmen van Vlaanderen. Els de Schepper heeft zo een uniek repertoire opgebouwd. Het ene moment laat ze tranen over uw wangen rollen van het lachen, het volgende van ontroering. En zo houdt ze de wereld een spiegel voor die altijd aanslaat. De laatste 10 jaar was Els de Schepper niet meer in Nederland te zien. Maar, daar komt dus verandering in.

Op de VARA humortv.nl zijn sinds kort meerdere fragmenten te zien uit haar liveshows en is er ook een unieke DVD box met o.a. 2 nooit eerder op DVD uitgegeven onewomanshows op de Nederlandse markt gebracht via Free Record Shop

----------
De Els de Schepper SIXPACK

De Witte Negerin (1999) - Een zoektocht naar het antwoord op de vraag 'Wie ben ik?', want wat je ziet is niet altijd wat je krijgt, en wat je krijgt is niet altijd wat er werkelijk is. Zo ontdekt Els de Schepper dat ze in feite een witte negerin is. En u?

Lustobject (2001) - Het verlangen om verlangd te worden. Tot wat iss een mens bereid om zijn droompartner te veroveren? Die vraag leidt ons langs diëten, verbouwingswerken en andere metamorfoses. Om uiteindelijk te ontdekken dat liefde begint bij jezelf.

Puur (2003) - Els de Schepper schilt de ui met de vele lagen die ze net als iedereen geworden is. Dat stinkt soms behoorlijk en je krijgt er de tranen van in je ogen, maar ze zal blijven pellen tot ze de kern weer heeft gevonden.

Terug Normaal (2005) - Wat is gewoon? Wat is abnormaal? Wat is waanzinn en wat niet? En wie bepaalt dat eigenlijk? Komt de manier waarop je overkomt wel overeen met hoe je denkt dat je overkomt? De vragen die Els zich soms stelt zijn gewoon niet normaal.

Supervrouw! (2007) -- In dit wervelende spektakel vraagt superbarbie Els zich af hoe we er in 's hemelsnaam in slagen om te voldoen aan de vele eisen die vandaag de dag gesteld worden. En dus gaat een superfitte Els al paaldansend op zoek naar het antwoord.

Roddelt! (2009) - Roddelen is plezierig. Het is ook heel gezond. Het is een uitlaatklep en je bestaat als er over je wordt gepraat. Kunnen we echter nog wel communiceren we met elkaar? En hoe deden dat vroeger ook alweer? Geen show van weinig woorden.

----------
Noot aan de redactie,