Politie Limburg-Noord

Vrouw beroofd door twee mannen op fiets

Datum: 30-09-2009
Tijd bericht: 11:08
Plaats: Roermond

Dinsdagavond, omstreeks 20:15 uur, heeft er op de Graaf Gerardstraat een straatroof plaatsgevonden, waarbij twee onbekende mannen een 67-jarige vrouw uit Roermond haar handtas hebben afgenomen. De vrouw werd die avond door de twee belagers op n fiets van achteren benaderd. Plotseling sprong n van de twee mannen van de fiets, werkte het slachtoffer naar de grond en beroofde de vrouw van haar handtas. Daarna vluchtte beiden in de richting van het Munsterplein.

De twee verdachten zijn beide jonge mannen, waarschijnlijk in de leeftijd 16-18 jaar oud. De eerste man op de fiets heeft een licht getinte huidskleur en droeg die avond een donkere broek, een donker vest en een donker gekleurd petje. De tweede verdachte, de man die van de fiets sprong, heeft eveneens een licht getinte huidskleur, droeg ook donkere kleren en had kort, zwart haar. De twee verdachten fietsten op een donkerkleurige omafiets.

De Politie is een onderzoek gestart en vraagt eventuele getuigen, of mensen die dinsdagavond iets verdachts hebben gezien of gehoord, contact op te nemen via 0900-8844. Mensen kunnen ook anoniem tips doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis).