Politie Zeeland


---


Z-3105-2009 Vier auto's betrokken bij aanrijding
Vanmorgen rond 08.00 uur vond op de N61 ter hoogte van Biervliet een aanrijding plaats.
Een 44-jarige automobilist uit de gemeente Sluis had te laat in de gaten dat voorliggende auto's afremden.
De aanrijding veroorzaakte een domino-effect waardoor er vier auto's beschadigd raakten.
Eén van de betrokkenen, een 58-jarige automobilist uit de gemeente Sluis, raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

W-3106-2009 Diefstal boot
Afgelopen dagen is vanuit het Arnekanaal ter hoogte van de Uijterschootweg in Middelburg een boot van het merk BUSTER met een Yamaha motor 9.9. pk gestolen.
De waarde is niet bekend.

Z-3107-2009 Fietsster valt
Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden is vanmorgen een fietsster ten val gekomen en als gevolg hiervan gewond geraakt.
Tegen 08.00 uur reed de 12-jarige Terneuzense fietsster met een hele groep andere scholieren over de Axelsestraat in haar woonplaats. Op het moment dat een personenauto het groepje fietsers passeerde sloeg de fietsster ineens linksaf. Hierdoor kwam zij tegen de rechterbuitenspiegel van de personenauto aan en kwam hierna ten val. Zij liep een gekneusd been op. De personenauto werd bestuurd door een 52-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen.

Z-3108-2009 Aanrijding met vier auto's
Na een aanrijding op de Middenweg in Biervliet, waarbij vier auto's betrokken waren, is één betrokkene naar het ziekenhuis gebracht.
De aanrijding vond woensdagmorgen plaats, even over achten. Een rij van drie auto's stond stil op de Middenweg. Dit werd te laat of niet opgemerkt door een 44-jarige automobilist uit de gemeente Sluis. Hij ramde de achterste auto in de rij, die op zijn beurt weer tegen de auto voor hem aanreed. Vervolgens reed die auto weer tegen de eerste auto in de rij aan. Alle vier de voertuigen raakten beschadigd en zijn weggesleept door een takelbedrijf. Een 58-jarige man uit Oostburg is naar het ziekenhuis overgebracht met nekklachten