Ingezonden persbericht

RADIOPROGRAMMA OBA LIVE maandag tot en met zaterdag
TE ZIEN OP het digitale THEMAKANAAL SPIRIT 24

NIO en NMO nu ELKE woensdag en donderdag
VAN 13.00-14.00 UUR op televisie

Het radioprogramma OBA Live is nu ook te zien op het digitale themakanaal Spirit 24. Vanuit de mooiste studio van Amsterdam, op de vierde verdieping van de Openbare Bibliotheek, ontvangen presentatoren Hatice Kursun (NMO/NIO, Jurgen Maas (IKON) en Theodor Holman (HUMAN) inspirerende gasten die ingaan op actualiteiten uit de Nederlandse maatschappij.

Een belangrijke focus ligt hierbij op nieuws op cultureel, politiek en levensbeschouwelijk vlak. Ook is er altijd live muziek. Spirit 24 ziet de uitzending van OBA Live als een uiterst waardevolle aanvulling op haar televisie programmering. Een dagelijkse update uit het hart van de maatschappij. OBA Live is van maandag t/m zaterdag te zien tussen 13.00 en 14.00 uur bij Spirit 24.

Wilt u een live uitzending bijwonen vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam dan kan dat, kijk op de website van obalive. Hier vindt u uiteraard ook meer informatie over de inhoud van het programma.

Het themakanaal Spirit 24 is dé levensbeschouwelijke themazender van Nederland.
Het is een samenwerking van 12 levensbeschouwelijke omroepen (KRO RKK, EO, IKON, Joodse Omroep, ZvK, NMO, NIO, OHM, BOS, HUMAN en de NCRV). De zender is interreligieus en multicultureel en biedt de kijker een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing, zingeving, cultuur en filosofie, gezien vanuit verschillende geloofsrichtingen en invalshoeken. De zender laat de kijker genieten en schept verwondering, zet aan tot nadenken en brengt op toegankelijke wijze (nieuwe) inzichten! Wilt u ook Spirit 24 ontvangen? De zender is onderdeel van het pakket themakanalen van de Nederlandse Publieke Omroep. Spirit 24 is te zien via UPC op kanaal 27 en via Ziggo op kanaal 575. Ook via Delta en Caiway is Spirit 24 te ontvangen.



Ingezonden persbericht