Politie Twente

Extra Persbericht Politie Twente 30 september 2009

Rosita de Vries: 053-4555588

Automobiliste rijdt tegen boom
Enschede
Op 30 september is bij een eenzijdig ongeval op de Gronausestraat, een 52-jarige Enschedese automobiliste gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Woensdag 30 september, rond 18.55 uur, reed een 52-jarige automobiliste over de Gronausestraat. Ter hoogte van Oostveenstraat raakt zij om onbekende reden de macht over het stuur, rijdt tegen een lantarenpaal en komt tegen een boom tot stilstand. Hierbij raakt zij dusdanig gewond dat de brandweer haar stabiel middels een plank uit de auto moet halen. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Proces-verbaal van de aanrijding zal worden opgemaakt.
(2009038000)

Auto eindigt na aanrijding tegen hek
Bornerbroek
Bij een aanrijding op 30 september aan het Tusveld is een 37-jarige automobiliste met haar auto tegen een tuinhek tot stilstand gekomen. Beide bestuurders raakten lichtgewond. De Afdeling Verkeersongevallen Analyse van politie Twente onderzoekt de toedracht.

Op woensdagmiddag omstreeks 17.15 uur vindt een aanrijding plaats tussen een 35-jarige Almelose automobilist en een 37-jarige automobiliste uit Gronau. Zij rijden beiden in hun auto over het Tusveld in Bornerbroek. Om onduidelijke reden krijgen zij een frontale aanrijding en schiet de auto van de 37-jarige door tegen een tuinhek. Beide bestuurders raken lichtgewond en stellen zich onder doktersbehandeling. Omdat het vermoeden bestaat dat één van beide bestuurders niet voldoende rechts heeft gehouden onderzoekt de Verkeersongevallen Analyse afdeling de toedracht van het ongeval.
(2009038001)

Auto op de kop
Borne
Op woensdag 30 september heeft een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden op de A35. De 56-jarige automobilist afkomstig uit Zandvoort komt met de schrik vrij. De A35 is ruim een uur afgesloten.

Omstreeks 17.45 uur rijdt een 56-jarige automobilist over de A35 in de richting van Deventer. Ter hoogte van knooppunt Azelo verliest hij de macht over het stuur, is vervolgens over de kop geslagen en in de linkerberm tot stilstand gekomen. De ambulancearts heeft de 56-jarige ter plaatse onderzocht. In verband met het bergen van het voertuig is de A35 ruim een uur afgesloten, wat tot veel verkeersoverlast heeft gezorgd. Proces-verbaal van de aanrijding zal worden opgemaakt.
(2009038018)

---- --