Gemeente Woerden

Sportdag voor mensen met een beperking

16 sep 2009
Voetbalvereniging VEP, Sportclub Bredius en gymnastiekvereniging Mobilee organiseren in samenwerking met Sportservice Midden Nederland een sportdag voor mensen met een beperking.
Op zaterdag 3 oktober aanstaande van 9.45 uur tot 12.00 uur kunnen kinderen en volwassenen met een beperking zich laten informeren over de sport- en beweegmogelijkheden in Woerden. In Sportcentrum Snellerpoort zullen verschillende demonstraties plaatsvinden, waar deelnemers zelf aan mee kunnen doen.

Zelf sporten
Naast sportieve demonstraties, kan iedere deelnemer zelf ook een sport proberen:
gymnastiek, voetbal, (rolstoel-)dansen, boogschieten en tai chi tao. "De ervaring leert dat er altijd een sport- of beweegactiviteit is die bij iemand past", aldus Judith Meeuwissen, consulent aangepast sporten bij Sportservice. Bij de kraam van Sportservice kunnen bezoekers gratis sportadvies op maat krijgen. De sportdag is geheel gratis en vrijblijvend en voor een consumptie wordt gezorgd.

Aanmelden voor 1 oktober
Aanmelden voor deze sportdag is noodzakelijk en kan via www.usportanders.nl. Voor meer informatie benadert u Judith Meeuwissen, tel: 06-129 494 36 (ma-vrij) of e-mail: jmeeuwissen@sportservicemiddennederland.nl

Stichting Sportservice Midden Nederland biedt ondersteuning aan sportverenigingen en helpt gemeenten bij sportbeleid en stimuleringsprogramma's `sport, bewegen en gezondheid'.