Gemeente Middelburg

Open dag aquaduct N57

Rijkswaterstaat en aannemer KUNST organiseren op zaterdag 3 oktober een open dag voor het N57 aquaduct in aanbouw âDe Dampoortâ in Middelburg. Tijdens de open dag geven gidsen tekst en uitleg door middel van een tour van twintig minuten over het bouwterrein.

Het Dampoort aquaduct in Middelburg is een belangrijk onderdeel van het project N57. Door het aquaduct stroomt het verkeer op de nieuwe N57 straks beter door en kruisen schepen en weggebruikers elkaar makkelijker. De werkzaamheden zijn momenteel in volle gang.

Succes

Afgelopen juni vond tijdens de âDag van de Bouwâ een kijkdag op het bouwterrein van het aquaduct plaats. Dit bleek een bijzonder groot succes. Rond de 4.000 bezoekers bezochten het project.

Veel te zien

De aannemer KUNST heeft sindsdien erg hard doorgewerkt. Wat er in heeft geresulteerd dat de drie compartimenten aan de zuidzijde op dit moment droog staan, zodat er goed zicht is op het project.

Meer informatie

Geïnteresseerden kunnen zich op 3 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur bij het Informatiecentrum aan de Kleverskerkseweg 21 melden. Iedere twintig minuten vertrekt er een groep van twintig personen. Mochten de rondleidingen uitlopen, dan kunnen bezoekers terecht in het informatiecentrum waar een overzicht van de werkzaamheden te zien is. Ook kan hier koffie of thee gedronken worden. Meer informatie over de aanleg van de N57 is te vinden op www.rws.nl/n57.

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl