Ingezonden persbericht



Organisatie neemt maatregelen: 'Geen lange wachtrijen meer bij entree'

Zo'n driekwart van de kaarten
voor MPF Lutjebroek verkocht

LUTJEBROEK - Voor de komende editie van het MPF in Lutjebroek zijn 's avonds nog enkele kaarten verkrijgbaar aan de kassa. Op dit moment is naar schatting zo'n 75 procent van het beschikbare aantal kaarten verkocht. Het evenement slaat op zaterdag 3 oktober voor de vijfde keer de tenten op in het dorp. Het rondtrekkende muziekfestival vindt die dag plaats in een enorme feesttent aan de Kerspelweg.

Organisator Eddy Mensink heeft nog een kleine geruststelling voor de mensen die kaarten hebben gekocht. "Vorig jaar ontstonden er vlak voor het festival enorme rijen voor de toegangscontrole. Dat kwam doordat we alle bezoekers een bandje gaven. Die onder de 16 kregen een ander bandje dan die boven de 16. Daar hebben we toen wat klachten over gehad. Aangezien we nu een festival zijn voor bezoekers vanaf 16 jaar hoeven we ook niet meer te werken met bandjes. Dat scheelt een hoop gedoe en irritatie!" Het Mega Piratenfestijn is onlosmakelijk verbonden met de huidige populariteit van het Nederlandstalige lied. Niet voor niets maakt de TROS inmiddels registraties van het festival voor het TV-programma Sterren.nl. Vandaar dat het Mega Piratenfestijn de naam TROS mag dragen. Het Mega Piratenfestijn is in Oost- en Noord-Nederland al een begrip, maar de rest van Nederland volgt in hoog tempo. Het reizende muziekfestival heeft dit jaar zeventien haltes en is onder andere te gast in Lemelerveld (Ov); Nieuwleusen (Ov); Borger (Drenthe); Surhuisterveen (Friesland), maar ook in Heerhugowaard en Lutjebroek (Noord Holland), Neer (Limburg) en Wanroij (Brabant).

Line-up:
Nick & Simon, Lee Towers, René Schuurmans, Thomas Berge, Peter Koelewijn, Peter Beense, Monique Smit, Jan Keizer, 3 J's, Koos Alberts, Corry Konings, Grad Damen, Mon Amour, Helemaal Hollands, Frans Duijts, Jannes, Alex, Bouke, Piratentoppers, Harm Wolters, Patrick!, Martin Dams, Sterren van Goud, Jan & Zwaan, Jacques Herb, Koos en Joke, Henk Pleket, Tips voor de top en vele anderen

Voorverkoopadressen:
Kaarten zijn verkrijgbaar bij: J-Style te Volendam; Bruna Europaboulevard in Alkmaar; Rozen en Kastelen in Hoogkarspel; Primera in Andijk; Primera Bos in Bovenkarspel; Primera Grooteman in Hoorn; Bruna in Wervershoof; Primera in Enkhuizen; Cafetaria 't Koetshuis in Oosterblokker; Sigarenspeciaalzaak Teghador Spruit in Medemblik en Primera in Blokker. Ook bij alle vestigingen van Music Store in de Benelux, de vestigingen van Primera en bij Paylogic (www.paylogic.nl, tel: 0900-72956442) kunt u kaarten bestellen. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar op de site www.megapiratenfestijn.nl.

MPF Lutjebroek
Locatie: Kerspelweg
Entree: 22,50 euro
Tent open: 18.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Meer info: www.megapiratenfestijn.nl.



Ingezonden persbericht