Gemeente Enschede

Culturele Proeverij in Twekkelerveld

Op zaterdag 3 oktober van 14.00 tot 18.00 uur organiseren de Stichting FC Twente, scoren in de wijk, v.v. Rigtersbleek, woningcorporatie Domijn, Alifa Welzijn en stadsdeelmanagement Noord voor de tweede keer een Culturele Proeverij. Zij doen dit met medewerking van verschillende culturele organisaties en wijkbewoners. Het belooft een gezellig evenement te worden, waarbij nadere kennismaking en ontmoeting tussen de verschillende culturen in de wijk centraal staan. Iedereen is van harte welkom op sportpark v.v. Rigtersbleek aan de G.J. van Heekstraat 15. De toegang is gratis.

Op de (overdekte) warenmarkt is een exotische proeverij waar bezoekers letterlijk kunnen proeven van de verschillende culturen. Hier worden namelijk gratis kleine proefhapjes aangeboden. De organisatie biedt verder een afwisselend programma op het grote podium met optredens van muziek, dans en folklore. Voor de kinderen organiseren de gezamenlijke speeltuinen uit de wijk volop vermaak in het kidsparadijs met sport en spel, een springkussen en creatieve activiteiten.

Aan dit evenement werken o.a. de volgende organisaties mee: Stichting Boyokani, TCVE, Platform Aram, Stichting Caribas, De Krekkels, Cagri, Oriëntaal Centrum, Arya Sabha, Intervocaal, Stichting Enschedese Speeltuinen, Alifa Welzijn, vv Rigtersbleek, Woningcorporatie Domijn, FC Twente, scoren in de wijk en de gemeente Enschede.

Geplaatst: 02 oktober 2009.

Bijlage(n)

Open 34778_FC_TWENTE_flyer_twekkelerveld.pdf
34778_FC_TWENTE_flyer_twekkelerveld.pdf

2 oktober 2009