NCRV

NCRV radio

Dit weekend

SnoTime

Zaterdag 3 oktober

6.02 uur, Radio 2

Op zaterdag duikt presentatrice Diana Sno in de kranten en tijdschriften, culinair journalist Marcus Poelman geeft een smakelijk recept en Jaap Friso blikt vooruit op de Boekenweek.

SnoTime

Zondag 4 oktober

6.02 uur, Radio 2

Op zondag maakt Diana je zachtjes wakker met vooral heel veel heerlijke platen, verpakt in bijvoorbeeld 'De Monumentenlijst' of de 'SNOozeplaat...'

Schepper & Co

Zondag 4 oktober

15.00 uur, radio 5

Schepper & Co bestaat 10 jaar. We blikken daarom terug op het afgelopen decennium om te zien wat er allemaal gebeurde op levensbeschouwelijk gebied onder de titel: De Geest van Schepper & Co. Zondag gaat het over de missionaire kerk. De tijd van zieltjes winnen is voorbij, maar hoe moet de kerk reageren op de niet te stuiten leegloop? De Protestantse Kerk is een landelijke actie begonnen om plaatselijke gemeenten te wijzen op hun missionaire mogelijkheden.

Volgspot

Zondag 4 oktober

23.00 uur, radio 2

In Volgspot is te gast in het Mediacafé cabaretier Kees Torn. Op donderdag 1 oktober was hij een van de artiesten die te zien was tijdens Volgspot on tour dat opgenomen werd in theater De lievekamp in Oss. Zondag in Volgspot onder meer de opnames van het optreden van Torn in Oss.

Hijlco Span praat met Kees Torn over zijn ambities en angsten en hij brengt zijn favoriete kleinkunstliedjes mee van onder andere Drs. P en Toon Hermans.