Gemeente Lansingerland

Kunsttoer bij de gemeente
Kunsttoer

Aanstaand weekend vindt voor de 15e maal de kunsttoer plaats in Lansingerland. Op 3 en 4 oktober openen diverse kunstenaars hun atelier voor het publiek.

Nieuw is het, dat de kunsttoer bij de gemeente een vervolg krijgt! Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 16 oktober is er een overzichtstentoonstelling in het SPiL in Berkel en Rodenrijs te zien. U treft hier van tien van de zestien deelnemers enkele werken aan. U kunt zo kennismaken maken met het werk van o.a. schilders, beeldhouwers en fotografen. Bent u dus in het weekend niet in de gelegenheid om een atelier binnen te stappen, kom dan naar het Gemeentelijk Informatiecentrum in Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Laat u verrassen en inspireren!

Gemeentelijke Informatiecentrum
Het Gemeentelijk Informatiecentrum is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Belangstellenden kunnen hier onder andere terecht met al hun vragen over de gemeente. Er wordt informatie gegeven over de gemeentelijke organisatie en het gemeentelijk beleid, over cijfers en feiten, nieuwe projecten, woningbouw, recreatie, maatschappelijke organisaties en ondernemers. Daarnaast fungeert het Gemeentelijk Informatiecentrum als een ontmoetingscentrum en worden er tentoonstellingen en activiteiten georganiseerd.