Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


---

Op zaterdag 3 oktober 2009 gaan de kandidaten voor de gemeenteraads-verkiezingen van 2010 van GroenLinks Utrecht zich presenteren.

Eerst wordt lijsttrekker Marry Mos ondervraagd over haar visies en plannen. Wat wil zij met de fractie de komende jaren doen? En vooral ook, hoe wil ze dat doen?

De hele middag zullen de kandidaten van zich laten horen. Zij geven hun standpunten in vijf korte en krachtige debatten, elk met drie kandidaten.

Twee bekenden uit de gemeentepolitiek zullen een column voorlezen. Marjan Schuring vertelt wat haar boos maakt en Cock van de Kaay (Breukelen) spreekt over rattigheid als kwaliteitskenmerk voor een raadslid.

Aan het einde van de middag is stand-up comedian Soula Nouto quizmaster in de spetterende grote-kandidaten-quiz. Hun parate kennis, snelheid, teamgeest, maar ook stressbestendigheid wordt getest!

Het programma is snel en afwisselend: debatten, interviews, columns en een quiz. Dagvoorzitter is Cees van Eijk, voormalig wethouder. Kom, hoor en zie wat de kandidaten van GroenLinks Utrecht in huis hebben.

Kandidatendag GroenLinks Utrecht
zaterdag 3 oktober 2009
Trianon, Oudegracht 252
13.00 - 17.30 uur



Ingezonden persbericht