Lezing invoering toezicht van de Accountantskamer 3 nov '09


Vereniging Jaarrekeningenrecht te amsterdam

Amsterdam, 20091001 -- Lezing door mr. M.B. Werkhoven (voorzitter Accountantskamer te Zwolle) en mr. T. van Wijngaarden

De Vereniging Jaarrekeningenrecht organiseert op dinsdag 3 november a.s. ten kantore van Stibbe te Amsterdam een bijeenkomst ten behoeve van haar (buitengewone) leden. Het programma van deze bijeenkomst is als volgt:

15.00 uur : Ontvangst met koffie of thee
15.30 uur : Lezing door mr. M.B. Werkhoven (voorzitter Accountantskamer te Zwolle)
16.15 uur : Lezing door mr. T. van Wijngaarden (advocaat te Amsterdam)
17.00 uur : Borrel

Centraal thema van de bijeenkomst is de invoering van de Accountantskamer eerder dit jaar en tevens de invloed over en weer tussen het tuchtrecht voor accountants en het jaarrekeningenrecht. Zo mogelijk zullen opleidingspunten voor de NOVA worden aangevraagd.

De borrel wordt aangeboden door Stibbe. Een routebeschrijving naar het kantoor van Stibbe te Amsterdam kunt u vinden op de website: www.stibbe.nl.

Het lidmaatschap van vereniging bedraagt ¤ 75,=. Indien u zich tegelijkertijd aanmeldt als nieuw lid van de vereniging én abonnee wordt van het Tijdschrift voor Jaarrekeningenrecht krijgt u een korting van ¤ 25,= op de prijs van het lidmaatschap van de vereniging. Zo lang de voorraad strekt, wordt aan alle leden van de vereniging kosteloos een exemplaar van de onder redactie van het bestuur van de Vereniging Jaarrekeningenrecht gepubliceerde Bundel 2008/2009 verstrekt of toegezonden. In deze bundel is een groot aantal publicaties opgenomen op het gebied van het jaarrekeningenrecht.

Nieuwe leden van de vereniging kunnen zich bij de vereniging aansluiten door contact op te nemen met de secretaris van het bestuur via de website van de vereniging www.verenigingjaarrekeningenrecht.com).





Ingezonden persbericht