Coach, schrijfster en spreekster Gigi Sage in Amsterdam


Fantastische relaties, zodra vrouwen de mannen als mannen accepteren

AMSTERDAM, 20090824 -- Het begon met paardenfluisteraar Monty Roberts, die het beste uit elk paard naar boven kon halen. Dat kunnen vrouwen ook met mannen bereiken en zo uiteindelijk een power koppel worden. Als coach, schrijfster en spreekster, heeft Gigi Sage zich hierin al 23 jaar gespecialiseerd. Het weekend van 3 en 4 oktober komt zij naar Amsterdam en verzorgt daar twee verschillende seminars.

Hoezo zijn onze relaties met mannen - of het gebrek aan relaties - soms de grootste bronnen van stress en verwarring in ons leven, vraag jij je misschien af? Het is eenvoudig. Mannen en vrouwen zijn fundamenteel anders. Wanneer je de mannen begrijpt en accepteert, gewoon zoals ze zijn, zullen ze jou liefhebben en je daarvoor aanbidden. En dat, lady's, is de sleutel tot de relatie waarvan je altijd hebt gedroomd.

Als coach en communicatie expert, reisde Gigi Sage de afgelopen 23 jaar over de hele wereld. Zij heeft manieren ontwikkelt, die vrouwen helpen, zowel productieve als harmonieuze relaties op te bouwen met de mannen in hun leven. Om samen meer te bereiken. Het legt de lat met elkaar hoger en heeft ook een verkwikkende uitwerking in je baan. Mannen ervaren het als zeer positief.

Het gaat hierbij niet om hocus pocus, tips of een tijdelijke oplossing. Net zoals bij het leren fietsen, heeft het leren van krachtige communicatie ook enige oefening nodig - iets wat je daarna niet meer verleert. Wil je een power koppel worden, zoals Daphne Deckers en Richard Krajicek? Of de Obama's die een stimulans voor elkaar zijn? Voor stellen is de 4e oktober.
Proef deze verfrissende inzichten, die relaties overal ter wereld in de lift hebben gebracht, voor nieuwe perspectieven. Ideaal voor al die vrouwen en stellen, die beseffen hoeveel een goede relatie waard is.

Gigi Sage laat nieuwe manieren zien, herkenbaar en praktisch. Ook in de boekhandels van Nederland en België verschijnt binnenkort haar boek "Hoe word je een mannenfluisteraar". Als een welkome aanvulling op de reeks van John Gray en Allan en Barbara Peace.

Voor meer informatie zie www.mannenfluisteraar.nl