Ingezonden persbericht


Persbericht
Haarlem, 25 september 2009

Nieuwe serie Theatrale Rondleidingen in de Stadsschouwburg Haarlem

Vanaf zaterdag 3 oktober a.s. start in de Stadsschouwburg Haarlem een nieuwe serie Theatrale Rondleidingen door het gezelschap Stichting Living History Kennemerland. Nieuwsgierig naar de Stadsschouwburg en vorig jaar gemist? Iedere eerste zaterdag van de maand kan het publiek een kijkje nemen achter en voor de schermen van de Stadsschouwburg.

Acteurs onder leiding van theatermaker Marijke Kots vertellen het avontuurlijke verhaal van de geschiedenis van de Stadsschouwburg, ook op plekken waar je als publiek nooit komt. In het vorig seizoen waren deze unieke rondleidingen voor en achter de schermen een succes en continu uitverkocht.

De rondleidingen zijn iedere eerste zaterdag van de maanden, duren een uur en beginnen om 11.00 en om 12.30 uur. De kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. Naast de rondleidingen krijgen de bezoekers aan de Theatrale Rondleiding de unieke kans om in de 'backstage' ruimtes van de Stadsschouwburg rond te kijken.


---

Bezoekadres Stadsschouwburg artiesteningang (zijkant gebouw), Wilsonsplein 23, Haarlem Dagkassa Philharmonie en Stadsschouwburg ( ma t/m vr 10 -16 uur): Lange Begijnestraat 11 Telefonisch reserveren: 023 512 12 12 (ma t/m vr 10 tot 14 uur) Online kaartverkoop: www.theater-haarlem.nl