Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Groningen, 27 september 2009

Books @ the Zoo antiquarenbeurs voor iedereen.

Allbooks en Auctions organiseert elk jaar een antiquarenbeurs op een bijzondere locatie. Dit jaar vindt de beurs plaats op zaterdag 3 oktober in het party- en congrescentrum van Artis. De 'Antiquarian Book & Print Fair' is geopend van 10.00 tot 20.00 uur en de entree is gratis.

Allbooks en Auctions organiseert de beurs voor een breder publiek, om zo de interesse in het verzamelen van boeken en prenten te vergroten. De bezoeker wordt verrast met een welkomstgeschenk in de vorm van een leespakket. Dit bestaat uit 'Leeswoede' (Bas Heijne), 'Schrijvers' (Jessica Durlacher) en 'Leesliefde' (Gerrit Komrij). Kinderen worden verrast met een fotomoment. Bezoekers van Books @ the Zoo krijgen bovendien ¤ 3,50 kortingg op de entree van Artis.

Circa 35 antiquaren geven 3 oktober acte de presence met een grote diversiteit aan onderwerpen. Literatuur, kunst, kinderboeken, fotografie, topografie, architectuur, verzamelwaardige strips, reclame affiches en nog veel meer. Ook wordt naast bovengenoemde onderwerpen aandacht aan natuurhistorie besteed, in het kader van de titel van de beurs Books @ the Zoo.

Onder de deelnemers zijn diverse antiquaren die zelden of nooit op beurzen staan. Op de website www.booksatthezoo.com kunt u informatie vinden over de aanwezige boekhandelaren en vindt u een greep uit hun collectie.

Dierentuin Artis Amsterdam | Plantage Middenlaan 41a - 43