Ingezonden persbericht


PREMIERE TARZAN EN
PRINCESS PROTECTION
PROGRAM BIJ START DISNEY
CHANNEL

Hilversum, 1 oktober 2009 Zaterdag 3 oktober om 09.00 uur gaat de populaire televisiezender Disney Channel van start. Tijdens het openingsweekend zijn er bekende Disneyfilms te zien op de familiezender, waaronder de televisiepremiere van Tarzan en de Disney Channel Original Movie Princess Protection Program.

Maar liefst vijf films worden tijdens het openingsweekend vertoond. De aftrap wordt gedaan door Monsters, Inc. om 09.00 uur, gevolgd door High School Musical om 16.00 uur. Bijna 300 miljoen mensen hebben deze populaire film wereldwijd al gezien. Om 19.30 uur is de televisiepremiere van Tarzan. Op zondagmiddag om 16.00 uur wordt de populaire film High School Musical II uitgezonden en 's avonds om 19.30 uur is de premiere van de televisiefilm Princess Protection Program. Met in de hoofdrollen Demi Lovato en Selena Gomez.

Naast bekende series als Phineas en Ferb en Hannah Montana worden dit weekend voor het eerst de hitseries JONAS en Wizards of Waverly Place uitgezonden. In JONAS worden de broers Kevin, Joe en Nick gevolgd. Samen vormen ze de razendpopulaire popgroep Jonas Brothers en in de serie krijgt de kijker een blik achter de schermen. In Wizards of Waverly Place draait alles om magie. Hoewel de familie Russo op het eerste gezicht een normale familie lijkt is er toch een opmerkelijk verschil... het zijn namelijk afstammelingen van echte tovenaars!

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 167 landen en in 32 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en Disney Channel-films. In Nederland is Disney Channel gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees.