Uniek watersportevenement in Heeg


HEEG, 20090925 -- Het voor Europa unieke watersportconcept Haven Resort Heeg organiseert een bijzonder evenement op 3 en 4 oktober 2009. Tijdens dit weekend kan de bezoeker tussen 11.00 en 17.00 uur de sfeer proeven van watersport in de meest uitgebreide zin des woords. Deze dagen vinden plaats op de luxe jachthaven aan De Opper in Heeg. Het concept voorziet in privé ligplaatsen met eigen steiger, tuin, bergingstudio en 2 parkeerplaatsen.

In combinatie met de naastgelegen toekomstige ontwikkeling die bestaat uit een jachthaven met open en overdekte ligplaatsen met eigen parkeerplaats en berging met op de kop een sfeervolle Yachtclub is dit een absolute droomplek om met je eigen schip direct aan de Friese meren te liggen.

Heeg beschikt zelf over het enorme binnenmeer 'het Heegermeer' en ligt ook op slechts 2 uur varen vanaf het IJsselmeer. Daarnaast ligt Frieslands tweede stad, Sneek, op slechts 10 kilometer afstand en zijn de Friese steden IJlst, Sloten, Hindeloopen, Stavoren, Workum en Bolsward makkelijk bereikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.havenresortheeg.nl