Gemeente Midden Delftland


Gratis cursus Sociale Hygiëne voor vrijwilligers

ROC Mondriaan verzorgt in opdracht van de gemeente Midden-Delfland een cursus âSociale Hygiëneâ in het gemeentehuis van Schipluiden. Iedereen die barwerkzaamheden doet is verplicht om kennis te hebben van sociale hygiëne. De gemeente biedt deze cursus gratis aan aan inwoners van Midden-Delfland die actief zijn als vrijwilliger. De cursus start op dinsdag 6 oktober. Het is mogelijk om na afloop van de cursus examen te doen om de Verklaring Sociale Hygiëne te behalen.

Tijdens de gratis cursus Sociale Hygiëne leert u hoe u kunt zorgen voor een veilige, gezonde en plezierige omgeving voor bezoekers en medewerkers. Kennis van regelgeving en van zaken als alcohol en drugs komen aan de orde. Ook leert en oefent u hoe u om kunt gaan met eventueel probleemgedrag van bezoekers.

Â

U kunt kiezen voor een korte introductiecursus van vier avonden of voor een lange cursus van acht avonden. De lange cursus leidt op voor het examen en de Verklaring Sociale Hygiëne. De examenkosten worden eveneens door de gemeente vergoed. Beide cursussen starten dinsdag 6 oktober. De cursusdata zijn:

Â

Korte cursus: 06/10, 13/10, 27/10 en 3/11

Lange cursus: bovenstaande data + 10/11, 17/11, 24/11 en 1/12

Tijdstip: 19:30 - 22:00 uur

Â

Voor aanmeldingen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Liesbeth Sturing, beleidsmedewerker Welzijn, tel. (015) 380 42 54 of e-mail: lsturing@middendelfland.nl. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 29 september a.s.

Â

Kijk voor meer informatie ook op de website:
www.midden-delfland.vrijwilligers-loket.nl.

Â

Â

Â