De Haagse Hogeschool

Socratisch gesprek 'Rustig praten over discriminatie'

Op dinsdag 6 oktober van 15.00-17.00 uur organiseert het lectoraat Filosofie en Beroepspraktijk van De Haagse Hogeschool een socratisch gesprek 'Rustig praten over discriminatie'. Graag nodigen wij u uit bij dit gesprek aanwezig te zijn.

Met het openbare socratisch gesprek (bedoeld voor studenten en medewerkers van De Haagse Hogeschool) wil het lectoraat bijdragen aan het scheppen van een veilige leeromgeving voor de studenten in alle diversiteit die binnen de hogeschool aanwezig is. Met andere woorden: om studenten te beschermen tegen discriminatie binnen De Haagse Hogeschool. Deelnemers aan het socratisch gesprek zijn Pim Breebaart (voorzitter College van Bestuur), Rabin Baldewsingh (wethouder gemeente Den Haag), Marjolein Faassen (docent van de Academie voor ICT & Media), Youssef Oualhadj (voorzitter van de Haagse studentenvakbond) en een student. Filosoof Humberto Schwab, socratisch gespreksleider van topniveau, leidt het gesprek.

Voor meer informatie over de gespreksleider en een uitleg over wat een socratisch gesprek inhoudt, verwijzen wij u naar onze website

Mocht u interesse hebben om bij het gesprek aan te schuiven, dan kunt u zich aanmelden bij Colette van Heck, persvoorlichter van De Haagse Hogeschool op persdienst@hhs.nl of 070-4457549.