Gemeente Rotterdam

Gemeenteraadsvergadering op 8 oktober 2009

Op donderdag 8 oktober 2009 vergadert de gemeenteraad vanaf 14.00 uur in de raadzaal van het stadhuis. De gemeenteraad vergadert dan onder andere over het herziene initiatiefvoorstel Een einde aan burenterreur van Leefbaar Rotterdam en de reactie van het college hierop.

Ook staat het actieprogramma Woonoverlast ter bespreking op de agenda. De raad debatteert daarnaast over het voorstel tot wijziging van de APV in verband met het toepassen van mosquito's op openbare plaatsen. Verder komen het advies aan de minister van OC&W over de aanwijzing van de Heemraadsingel-Mathenesselaan als beschermd stadsgezicht en het aanwijzen van Central District als ontwikkelingsgebied, zoals bedoeld in de Koepelnota Welstand Rotterdam, aan de orde. Net als het beleidskader aanbieding geheime en vertrouwelijke informatie aan raad en raadscommissies. Op de agenda staan ook de tweede Bestuursrapportage, wijziging van de begroting 2009 en de voorstellen tot het vaststellen van meerdere verordeningen.

Live uitzending
De raadsvergadering wordt live uitgezonden op www.rotterdam.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.