Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 09.45 uur

Utrecht, 06-10-2009

Verdovende middelen

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op dinsdagochtend werd een man aangehouden omdat hij verdovende middelen op zak had. Omstreeks 15.00 uur zagen surveillerende agenten twee mannen lopen over het Schansplein. Bij het zien van de agenten schrokken de mannen en liepen weg. Agenten zagen dat de 18-jarige man iets in zijn zak stopte. De mannen werden gecontroleerd en de 18-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg bleek 9 wikkels verdovende middelen in zijn bezit te hebben. Hij werd direct aangehouden.

Man aangehouden voor mishandeling

SOEST De politie heeft maandagmiddag een 23-jarige Soester aangehouden voor mishandeling.

Rond 11.40 uur kreeg de politie de melding dat er bij een bedrijf op de Nieuweweg een conflict was tussen een klant en een medewerker. Ter plaatse bleek dat de medewerker ook was geschopt door de verdachte. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met justitie werd hij met een dagvaarding naar huis gestuurd.

Verkeersongeval met gewonde

BAARN Op dinsdagmorgen om 06.50 uur vond op de Amsterdamsestraatweg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een snorfietser. Laatstgenoemde raakte gewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd.

De snorfietser, een 17-jarige inwoner van Baarn, reed over het fietspad in de richting van de Drakenburgerweg en kreeg geen voorrang van een 60-jarige automobiliste uit Huizen die de rotonde verliet. De Baarnaar kwam op de motorkap terecht en klaagde over pijn aan zijn been. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.