Gemeente Hulst


Persbericht - 02.10.2009

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding

Gezien zijn verdiensten voor de gemeenschap, krijgt de heer E.L.M. Verdurmen op vrijdag 2 oktober 2009 uit handen van burgemeester Jan-Frans Mulder een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. De heer Verdurmen is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Namens Hare Majesteit reikt de burgemeester deze Koninklijke Onderscheiding om 17.30 uur uit in Brasserie De Halve Maan te Hulst. Deze middag vindt daar de viering van het 15-jarig bestaan van de Stichting Gehandicaptenbeleid plaats.

De heer Eddy Verdurmen was in 1994 medeoprichter van de Werkgroep Gehandicaptenbeleid Kloosterzande. Na de gemeentelijke herindeling is deze overgegaan in de Stichting Gehandicaptenbeleid Hulst. Tot op heden is de heer Verdurmen secretaris/penningmeester van deze stichting en één van de kartrekkers. Hij verzet veel werk om allerlei zaken voor mensen met lichamelijke beperkingen te verbeteren.

Sinds 1970 is de heer Verdurmen betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse sportdagen voor de basisscholen in het noordelijke deel van de gemeente Huslt. Hij is verantwoordelijk voor de financiële administratie, maakt de teamverdeling en stelt het spelenrooster op.

Tenslotte is de heer Verdurmen sinds de oprichting in 1966 hij actief bij Volleybalvereniging Atanotos. Hij was speler en trainer/coach. Ook voert hij momenteel het secretariaat en beheert hij als penningmeester de financiën. Verder is hij verantwoordelijk voor de organisatie van de wedstrijden en de competitielijsten.

---

Gemeente Hulst stafafdeling - Communicatie
Micaëla Van Bunder (gemeentevoorlichter)
Tel : 0114-389136
Gsm : 06-51427331
Fax : 0114-314627
Email: communicatie@gemeentehulst.nl