TomTom


Oct 06 2009

TomTom Start: de perfecte combinatie tussen functie en stijl

~ Slimme autonavigatie met persoonlijke stijlaccenten ~

Amsterdam, 6 oktober 2009 - Het bewijs dat kwaliteit, eenvoud en stijl uitstekend samengaan wordt geleverd met de introductie van de TomTom Start. Een leuk nieuw navigatieapparaat met de allernieuwste snufjes op het gebied van gemakkelijk te gebruiken en intelligente routeplanning.

"Met één simpele knop kunnen TomTom bestuurders de snelste route naar hun bestemming ingeven en zonder zorgen de weg opgaan," zegt Ken McAlpine, Development Director bij TomTom. "We hebben er bovendien nog talloze opties aan toegevoegd waarmee de bestuurder zijn eigen persoonlijke stijl kan benadrukken."

TomTom Start maakt slim gebruik van de rijervaringen van miljoenen TomTom-gebruikers over de hele wereld. Het apparaat maakt gebruik van meer dan 800 miljard snelheidsmetingen op de kaart om de snelste route te plannen (IQ Routes(TM)) en duizenden gratis kaartcorrecties die dagelijks door TomTom-gebruikers worden doorgegeven (Map Share(TM)).

De TomTom Start, verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren *, is het perfecte reisgezelschap. Het apparaat is licht van gewicht, heeft een compact 3.5" scherm en wordt geleverd met een geïntegreerde bevestiging. Hiermee past het navigatieapparaat met de geïntegreerde bevestiging in een broekzak, kleine tas of het handschoenenvak in de auto.

Het vereenvoudigde menu van de TomTom Start biedt gebruikers eenvoudig toegang tot de database van flitslocaties en duizenden nuttige plaatsen die al op het apparaat zijn geïnstalleerd.

Gebruikers die hun apparaat een nog persoonlijker tintje willen geven, kunnen met behulp van de TomTom HOME desktop software een ruim aanbod aan content downloaden, zoals opstartschermen en een hele reeks speciale stemmen.

Verkrijgbaarheid en prijs

De TomTom Start standard edition is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Alleen de TomTom Start met Europese kaart is ook verkrijgbaar in de witte kleur. De TomTom Start met een regionale kaart is in de detailhandel verkrijgbaar voor IE 129 en de versie met een Europese kaart voor IE149. Verwisselbare covers (StartSkins) zijn verkrijgbaar via www.tomtom.com/startskins én in de detailhandel voor slechts EUR14.95 per kleur.