STRATO biedt webwinkeliers nieuwe iDEAL module 06/10/2009 10:59

PR Newswire

AMSTERDAM en BERLIJN, October 6 /PRNewswire/ --

- Betalen nog makkelijker met nieuwe iDEAL interface via Moneybookers AMSTERDAM en BERLIJN, October 6 /PRNewswire/ --
De Europese webhoster STRATO heeft per direct haar nieuwe
generatie STRATO Webshops uitgebreid met het populaire iDEAL betalingssysteem. iDEAL laat andere betaalmethodes mijlenver achter zich als webshoppers wordt gevraagd naar de veiligste online betaaloptie. Ruim 60% geeft aan iDEAL als het veiligste betaalmiddel te beschouwen (bron: http://www.beslist.nl). Met de nieuwe iDEAL betalingsmodule kan in de onlangs gelanceerde nieuwe generatie STRATO Webshops, direct via het populaire iDEAL worden betaald. De module is gebaseerd op een iDEAL koppeling met betaalaanbieder Moneybookers.

Met de nieuwe iDEAL betalingsmodule, kan de webwinkelier iDEAL direct in zijn webshop aanbieden. De klant hoeft zich niet afzonderlijk te registreren en kan, wanneer hij gebruik maakt van internetbankieren en zijn bank iDEAL aanbiedt, direct in de webshop betalen. STRATO klanten betalen voor de nieuwe iDEAL interface geen maandelijkse vaste kosten en geen set-up-kosten. De interface is beschikbaar vanaf de AdvancedShop.

"STRATO wil zijn klanten op alle fronten optimaal
ondersteunen, om zo succesvol mogelijk zaken te doen op het internet", zegt Damian Schmidt, CEO van STRATO. "Sterke partners dragen in grote mate bij aan een succesvolle online-business. Met de nieuwe iDEAL-interface via Moneybookers, kunnen we nog beter voldoen aan de behoeften van onze ruim 25.000 webshopklanten. Ze beschikken met Moneybookers over nog veiligere, snellere lokale betaalmethodes."

Voor de lancering van de nieuwe iDEAL-interface heeft STRATO een speciale introductieactie: STRATO klanten hebben de mogelijkheid iDEAL via Moneybookers t/m 31-10-2009, een maand gratis te testen. In de testperiode betalen zij bovendien geen transactiekosten.

Meer informatie op: http://www.strato.nl/shops/index.html

Over Moneybookers

Moneybookers is een toonaangevend internationaal online-betaalsysteem. Wereldwijd maken meer dan 9 miljoen klanten gebruik van de producten en services van Moneybookers. Met Moneybookers en zijn 80 betaalopties in meer dan 200 landen kunnen bedrijven en consumenten via een e-mailadres veilig en voordelig -in real-time- betalingen online verzenden en ontvangen.

Over STRATO

Met meer dan 4 miljoen domeinen en meer dan 1,4 miljoen klanten is het van oorsprong Duitse STRATO de op één na grootste hostingprovider van Europa. De organisatie is buiten Duitsland ook actief in Groot-Britannië, Frankrijk, Nederland, Italië en Spanje. STRATO biedt op de lokale situatie afgestemde homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers en professionele webshops. STRATO is een honderd procent dochteronderneming van freenet AG en levert transparante kwaliteit op basis van TÜV-certificeringen. Naast procesmanagement (ISO 9001) en klantensupport (MS Servicekwaliteit) zijn de beide datacentra van het bedrijf ISO 27001-gecertificeerd. Sinds 1 januari 2008 zijn de twee eigen datacentra honderd procent CO2-neutraal.