K3 wint populariteit met nieuwe aanwinst

06/10/2009 11:15

Songteksten Media B.V.

Nadat Josje Huisman het trio van K3 weer compleet heeft gemaakt is gelijk een stijging in populariteit te zien. In de paar dagen na de show zijn de aantal bekeken songteksten met 200% gestegen in verhouding met normaal (bron: www.songteksten.nl).

K3 is altijd al een populaire groep onder voornamelijk de jongere doelgroep. Na de finale van de show "K2 zoekt K3" ging het aantal bekeken songteksten, wat een goed beeld geeft over de populariteit van een groep/nummer, omhoog van 2000 naar 7000 bezoeken per dag. De zoektocht naar het nieuwe groepslid op TV uitzenden blijkt dus een effectieve manier te zijn geweest om hun populariteit te vergroten. Populaire songteksten van K3 blijven nummers als "Verliefd", "Tele-Romeo" en "Alle kleuren".

Over Songteksten.nl

Songteksten.nl is in 2002 begonnen met het publiceren van songteksten. Er bleek veel belangstelling voor te zijn en sindsdien is songteksten.nl uitgegroeid tot de grootste van de Benelux. Dagelijks komen meer dan 85.000 unieke bezoekers naar de site om gratis songteksten te bekijken. Dit zijn vooral jongeren tussen de 13 en 23 jaar. Op dit moment is het mogelijk om ongeveer 80.000 verschillende songteksten te bekijken van alle muziekgenres en tevens van oude nummers tot de nieuwste top40 hits. Songteksten.nl is volledig legaal.





http://www.songteksten.nl/artiest/2402/1/K3.htm