Politie Hollands Midden

Hollands Midden - Vanavond in Team West

Hollands Midden, 06-10-2009 o Vanavond besteedt Team West, het opsporingsprogramma van RTV West aandacht aan meerdere zaken van Politie Hollands Midden.

In Hillegom werd op zaterdag 8 augustus omstreeks 11.20 uur een motorjack gestolen in de motorwinkel Motorport. Op camerabeelden is te zien hoe twee jonge mannen zonder jas de zaak binnen lopen, en vervolgens loopt één van hen met een motorjack naar buiten. Kijkers die de mannen kennen, worden verzocht het telefoonnummer te bellen dat tijdens de uitzending bekend wordt gemaakt. Op woensdag 22 juli omstreeks 04.00 uur wordt er een gewapende overval gepleegd op een broodbezorger aan de Papeveerlaan in Oegstgeest. De man wordt bedreigd en geschopt. De overvaller wil geld, maar het slachtoffer heeft dit niet. Zonder buit vertrekt de overvaller. Van deze man is een compositieportret gemaakt. Opvallend is dat in Haaglanden eenzelfde overval is geweest op een broodloper.

Op zondag 26 juli omstreeks 14.30 uur stal een wel heel brutale dief een brommer uit de stalling achter het station in Leiden. Ondanks dat omstanders probeerden de man tegen te houden, reed hij er gewoon mee weg. Wie is deze man?

Vorige week vroegen wij in Team West de aandacht voor een grove aanranding tijdens de kermis in Noordwijk. Ondertussen beschikken we over een compositietekening van de vermoedelijke dader. Door deze tekening te laten zien, hopen we op reacties van de kijkers. Indien zij de man herkennen kunnen zij bellen met de politie via het telefoonnummer dat tijdens de uitzending bekend wordt gemaakt.

Team West wordt dinsdag om 17.21 uur uitgezonden en vanaf 19.21 uur elk uur de hele nacht herhaald. Woensdag wordt Team West om 07.21 uitgezonden waarna het elk uur herhaald wordt tot 13.21 uur.