Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Scoren op Zuid om jeugd meer te laten bewegen

Rotterdam Sportsupport, deelgemeente Feijenoord en Feyenoord Rotterdam geven over ruim een week het officiële startschot voor Scoren op Zuid. Deze activiteit is voor de jeugd tot en met 23 jaar.

Scoren op Zuid is mede bedoeld om alle schoolsportverenigingen op Rotterdam Zuid te ondersteunen. Samen met Rotterdam Sportsupport en de deelgemeente wil Voetbalclub Feyenoord jongeren ertoe aanzetten meer te sporten en te bewegen. Ook hoopt de club kinderen te motiveren om te studeren.

De samenwerking krijgt handen en voeten op vrijdag 16 oktober tijdens het startschot, vanaf 13.00 uur in Lokaal Cultureel Centrum 't Klooster (Afrikaanderplein 7). De samenwerkende partijen worden vertegenwoordigd door Eric Gudde (algemeen directeur Feyenoord), Dagmar Oudshoorn (voorzitter deelgemeente Feijenoord) en Gert-Jan Lammens (directeur Rotterdam Sportsupport). In het bijzijn van 600 basisscholieren tekenen ze de overeenkomst en kunnen de aanwezigen ook kennismaken met de Feyenoordambassadeurs voor Scoren op Zuid.