80 jaar Bakker Boer gevierd met miniconcert en feest


KLOETINGE, 20091006 -- Bakker Boer is al 3 generaties een echte Zeeuwse bakkersfamilie. Izak Boer en zijn vrouw startte 80 jaar geleden een bakkerij in Oud Sabbinge. De volgende generatie, Sjaak en Maddy Boer, breidde het bedrijf uit en begonnen naast de bakkerij ook een supermarkt in Kloetinge. Inmiddels staat de derde generatie Sjako en Mariska Boer aan het roer en is het bedrijf uitgebreid met winkels in Goes, Heinkenszand, Kapelle en Middelburg. Vanaf aanstaande zaterdag 10 oktober is het groot feest. De dag begint om 10.30 uur met een mini concert van Brassband Excelsior voor de winkel in Kloetinge.

Alle klanten en dorpsbewoners zijn welkom om te genieten van de muziek, te kijken naar demonstraties en te proeven van al het lekkers. Voor de ouders van de huidige Bakker Boer is het nog een grote verrassing, maar de burgemeester komt ze in het zonnetje zetten. Ze zijn beiden nog iedere dag actief in het bakkersbedrijf en dat is op 75 jarige leeftijd best bijzonder.

Vanaf maandag 12 oktober worden de inwoners van Kloetinge, Kapelle, Heinkenszand, Goes en Middelburg verrast met een Bakker Boer Feestkrant. Veel leesplezier en messcherpe aanbiedingen zoals een feesttaart voor maar ¤ 5,95. Het meel voor onze Jubileumbol komt van de Molen van Kloetinge. Een bijzondere donker volkorenbol gemaakt met natuurlijke desem. Stoer en robuust. Van Akker tot Bakker Boer, puur natuurlijk genieten. In iedere winkel kunnen klanten één maand gratis brood winnen door de jubileumpuzzel op te lossen. Aan de kleine klanten is ook gedacht, de winnaars mogen met hun vriendjes in de banketbakkerij taart komen bakken met onze koekenbakkers. Kortom, Bakker Boer is helemaal klaar voor de volgende 80 jaar!





Ingezonden persbericht