Marktonderzoeksbureau ROMA vestigt zich in centrum Hengelo (Gld.)


Hengelo (Gld.), 20091006 -- ROMA marktonderzoek gaat verhuizen. Vanwege snelle groei barst ROMA uit haar voegen. Daarom heeft het onderzoeksbureau zich per 1 oktober 2009 in een modern kantoorpand gevestigd aan de Ruurloseweg 17b in het centrum van Hengelo. Medeoprichter Robin Koster: "De faciliteiten van het nieuwe pand maken het mogelijk om onze dienstverlening nog beter uit te voeren.".

ROMA opereert landelijk en ondersteunt het midden- en kleinbedrijf, het openbaar vervoer en (semi)overheden door middel van het opzetten en uitvoeren van verschillende typen onderzoeken. Opdrachtgevers krijgen op basis daarvan advies en kunnen daarmee gefundeerde (strategische) beslissingen nemen.

Medeoprichter Maarten van Setten: "We zijn een praktijk- en klantgericht onderzoeksbureau dat organisaties beter wil laten functioneren. Dat doen we door hen te voorzien van volledige, betrouwbare en objectieve informatie en adviezen. We zijn een onafhankelijk bureau en kunnen voor ieder vraagstuk objectief de beste kwalitatieve en/ of kwantitatieve onderzoeksmethodiek vaststellen".

Volgens verschillende MKB bedrijven, provincies en gemeenten, maar ook opdrachtgevers als TNO, Syntens en Veolia Transport, onderscheidt ROMA zich door inhoudelijke kwaliteit, snelheid en een hoge mate van inlevingsvermogen. De 'Achterhoekse nuchterheid en betrokkenheid' kenmerkt de organisatie.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0575-843738, of surfen naar www.roma-marktonderzoek.nl.





Ingezonden persbericht