Fahr-Becker Recruitment Consultancy B.V. groeit door ICT vacatures


BILTHOVEN, 20091006 -- Fahr-Becker heeft haar derde kwartaal 2009 afgerond met een groei van ruim 100% t.o.v. het eerste kwartaal 2009 en met ca. 50% t.o.v. het tweede kwartaal 2009. Ondanks een zwak begin van 2009 heeft Fahr-Becker "year to date" een groei van ca. 21% t.o.v. dezelfde periode in 2008. De winstgevendheid ontwikkelt zich ook positief. Dit resultaat is mede mogelijk gemaakt door de gunning van een aantal contracten voor ICT werving & selectie werkzaamheden bij grote ondernemingen. Het aantal vacatures in bewerking is door de economische recessie wel teruggenomen maar Fahr-Becker ondervindt geen last van de afgenomen arbeidsmobiliteit onder ICT werknemers.

Door de economische teruggang is er geen sprake meer van een overspannen ICT arbeidsmarkt. Het aantal werkelozen ICT werknemers en het aantal ICT ZZP'ers zonder opdracht is echter dermate gestegen dat dit, volgens diverse media, een negatief gevolg heeft gekregen op de arbeidsmobiliteit van de werkende mensen. "Het klopt wellicht dat arbeidsmobiliteit van ICT personeel door de economische situatie is afgenomen. Wij ervaren dat bij Fahr-Becker anders; het zelf initiatief tot arbeidsmobiliteit bij ICT werknemers is afgenomen. Wanneer wij als Fahr-Becker het initiatief nemen bij werkende ICT'ers een andere baan te introduceren, waarbij bijvoorbeeld een betere zelfontplooiing in het verschiet ligt of waarbij sprake is van een promotie, zien wij dat de bereidwilligheid om van baan te wisselen nog steeds groot is." aldus Fred van Dulken, directeur Fahr-Becker.


Over Fahr-Becker (www.fahr-becker.nl)

Fahr-Becker is een Nederlandse organisatie, die haar expertise in de meest recente psychologische ontwikkelingen en sales & marketing strategieën toepast op het gebied van personeelsbeleid. Door de kennisbundeling van gedragswetenschap en sales & marketing hanteert Fahr-Becker een vernieuwende methodologie, ondersteund door een bewezen systematiek. Met de psychologische kennis omtrent leiderschap, beïnvloeding, gedragsverandering en het nemen van beslissingen, helpt Fahr-Becker haar cliënten om efficiënter, productiever en winstgevender te worden.

Fahr-Becker biedt consultancy en implementatie op het gebied van recruitment, cultuurverandering en cultuurinternalisatie. Daarnaast voert Fahr-Becker werkzaamheden uit op het gebied van werving & selectie, interim recruitment, training & loopbaanbegeleiding en automatisering.

De methodologische aanpak van Fahr-Becker wordt gekenmerkt door resultaatgerichtheid. Samenwerken met Fahr-Becker moet resultaat opleveren.
Fahr-Becker werkt graag met mensen en dat straalt zij uit in haar partnership met de cliënt.