Ingezonden persbericht


Cordys organiseert internationale gebruikersconferentie rond cloud computing Cordial Cloudburst vindt plaats van 6 tot 8 oktober 2009

Putten, 1 september 2009 - Cordys, een toonaangevende leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie, organiseert van 6 tot 8 oktober 2009 Cordial Cloudburst op kasteel De Vanenburg in Putten. Deze internationale conferentie brengt verschillende gerenommeerde deskundigen, strategie-experts en klanten samen rond het thema cloud computing.

Het is voor de zesde maal dat Cordys een Cordial-conferentie organiseert. Cordial 2009 is een exclusief forum voor bekende cloud-experts, -dienstverleners en -gebruikers. Het programma biedt presentaties, gebruikerservaringen, debatten en interactieve workshops waaraan onder anderen sprekers van Google, Cisco en Forrester Research deelnemen. Tijdens deze programmaonderdelen wordt onderzocht hoe cloud computing bedrijven flexibeler maakt, kosten bespaart en innovatie stimuleert.

Jan Baan, oprichter en CEO van Cordys: "De flexibiliteit en potentiële kostenbesparingen van cloud-gebruik zorgen nu al voor acceptatie van het concept in de breedte. Het is een gegeven dat de gemiddelde gebruiker al webapplicaties gebruikt, die losstaan van de IT-afdeling van het bedrijf. Dit heeft een druk gelegd op IT-managers, die moeten bepalen hoe ze dit concept in hun onderneming kunnen inzetten. Deze conferentie biedt business- en IT-managers het ultieme forum om meer te leren over de kracht van cloud computing en de voordelen die het concept nu al biedt."

Sprekers zijn onder meer:

* dr. Stefan Ried - Senior Analist bij Forrester Research;
* Peter Lorant - Head of Enterprise Channels, EMEA Google;
* Olivier Colinet - Head of Sales Engineering, EMEA Google;
* Andy Mulholland - Global CTO van Capgemini;

* Peter Fingar - Pundit, analist en auteur van 'Extreme Competition' en 'Dot.Cloud';
* Alok Batra - Director bij Cisco;

* Andrew Levine - Director Global Business Solutions bij CSC.

Ook zijn er tijdens Cordial 2009 bijdragen van:

* Jan Baan, CEO van Cordys;

* Jon Pyke, Chief Strategy Officer van Cordys;
* Mark de Simone, Chief Sales en Business Development Officer bij Cordys.

Tijdens deze driedaagse conferentie zijn er verschillende wokshops, gebruikersverhalen, break-outsessies en netwerkmogelijkheden voor zakelijke en technisch georiënteerde belangstellenden. Al deze bijdragen bieden de bezoeker meer inzicht in de voordelen van het implementeren van volgende-generatieoplossingen voor Business Process Management en Cloud Orchestration.

Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen en voor zakelijke cloud-toepassingen. Het toonaangevende Cordys Business Operations Platform biedt closed-loop Business Process Management (BPM), Business Activity Monitoring en SaaS Deployment Frameworks voor het inrichten van een innovatieve Platform-as-a-Service-oplossing (PaaS). Tevens bevat het een open en geïntegreerde set van tools en technologieën, zoals een Composite Application Framework, een Master Data Management en een SOA Grid. Het Cordys-platform met zijn vooruitstrevende cloud-technologie stelt organisaties in staat om veel sneller te veranderen, waardoor de innovatie van hun bedrijfsvoering fundamenteel verbeterd kan worden ten gunste van een klantgerichte strategie. Global 2000-bedrijven hebben gekozen voor Cordys om belangrijke verbeteringen door te voeren in het functioneren van hun organisatie, zoals het verhogen van de productiviteit, het sneller op de markt brengen van nieuwe producten, het vergroten van de veiligheid of het sneller inspelen op veranderende marktomstandigheden. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in Duitsland, Noord-Amerika, Engeland, China, India en Israël.

Noot voor de redactie,