Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie


Congres Complexe Ouderenzorg

06 oktober 2009

Op dinsdag 6 oktober 2009 organiseert het Leids Congres Bureau voor het derde achtereenvolgende jaar een actueel congres over complexe ouderenzorg.

Dat ouderen met multimorbiditeit speciale aandacht verdienen binnen de eerste en tweede lijn is inmiddels wel bekend. Toch heeft het organiseren van een sluitend zorgaanbod voor deze groep nog heel wat voeten in de aarde.

Op deze nieuwe dag veel aandacht voor het voorkómen van een opeenstapeling van klachten bij ouderen en de benadering op maat van verschillende soorten ouderen met een complexe zorgvraag. Daarnaast wordt vanuit diverse invalshoeken de praktische inpasbaarheid en financiering van multidisciplinariteit besproken. Deze kwesties staan ook centraal in de praktijkvoorbeelden die in de middag zullen worden gepresenteerd, waarbij tevens kwaliteit van leven en efficiency aan bod zullen komen.

De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen EUR 345,00 p.p. (excl. BTW). Wanneer gelijktijdig een collega wordt aangemeld ontvangt deze tweede en elke volgende persoon een korting van EUR 25,00.

Meer info en aanmelding