Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - MELKWEG AMSTERDAM

DAVID GRAY VOOR INTIEM CONCERT NAAR NEDERLAND

Op dinsdag 6 oktober geeft David Gray een intiem en exclusief concert in de Oude Zaal van de Melkweg in Amsterdam. Dit concert vindt plaats in het kader van zijn onlangs verschenen nieuwe album 'Draw The Line'. De kaartverkoop van het concert start op donderdag 24 september.

Na drie jaar keert de Engelse singer/songwriter David Gray eindelijk terug naar Nederland. Op 11 september verscheen zijn nieuwe album 'Draw The Line', dat deze week op nummer 21 binnenkwam in de Album Top 100 en lovende recensies geniet.

Het album 'Draw The Line' markeert in meerdere opzichten een nieuw hoofdstuk in het leven van David Gray en staat in het teken van hervonden inspiratie en levenslust. Ook nu David 12 miljoen albums wereldwijd heeft verkocht en alom als muzikant gerespecteerd wordt, weet hij hoe belangrijk het is bij de kern te blijven. De opnamen van 'Draw The Line' vonden plaats in zijn eigen studio in Noord-Londen, met een nieuwe band. Het resultaat is een verzameling prachtige nummers, waaronder een duet met Annie Lennox in het nummer 'Breath'. In Nederland brak David Gray door in 2000 met de hit 'Babylon' van het album 'White Ladder'.

DAVID GRAY
Melkweg Amsterdam, Oude Zaal, dinsdag 6 oktober, aanvang: 20.30 uur, zaal open: 19.30 uur Tickets à ¤ 25,00 (excl. lidmm. en servicekosten) vanaf donderdag 24 september verkrijgbaar bij de Melkweg, 150 grotere postkantoren, GWK, VVV, Free Record Shops en www.ticketservice.nl

www.melkweg.nl

----------------------------